Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: december, 2013

B.U.É.K.

Minden Kedves ismerősömnek, és a blogom látogatóimnak, Békés, Boldog, Kreativitásokban gazdag Új évet kívánok! Találkozunk Jövőre! :) Találkozunk Jövőre! :)

Mindenkinek!

Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok, minden ismerősömnek, ismeretlenek, aki a blogomat látogatja!

Tilda nyuszi...csak úgy!

Múlt héten letudtam minden egyedi rendelésemet, a hét elején még dolgozgattam egy keveset a munkahelyemen, szerdától pedig próbálnám kipiheni magam, ha nem kapott volna el ez a fránya megfázás. Mára már túl vagyok rajta, sőt volt kedvem azért egy új dologba bele vágni, az pedig nem más, mint életem első Tilda nyusziját elkészíteni. Nagyon hajtott, hogy megtudom e csinálni, el tudom e készíteni...kicsi nyuszival kezdtem, és most már állíthatom jöhet a nagy is. :) Sok mindent szeretnék még kipróbálni, amiket eddig nem készítettem...de majd szépen sorba. Tilda nyuszikámról egy kép...most le van hajtva a sapija, de fel is lehet hajtani. Jó móka volt!  Gyuszi nyuszi lenne, ha nem lenne lány. :)  Kellemes estét Mindenkinek! :)

Kiállítás és Vásár

Tegnapi nap befejeztük a Pentelei Kézműves Kiállításunk és Vásárunkat. Jó hosszú két hét volt az elkészüléstől a végéig. De nagyon élveztem. Manó Mércével (Nyíri Andival) voltam közös faházban, (kivel mással! :) nagyon fog hiányozni, a vásárlók is és a minden napi összezártság is! A kiállítás is nagyon szépre sikeredet, jó sok dicséretet kaptunk. Remélem lesz még folytatása! :) Pár kép rólunk és a vásárol.  Andi csoda szép üveg ékszereivel, és az én kis isten hozott faliképemmel.  Andival és az Egyesület elnökével a kiállítás megnyítóján. Andi, Ani és én. ...és végre egy jó kép rólam, ami nekem is nagyon tetszik. Andi férjével bővült a csapat. A fiúk dolgoznak az üres faházban, takarítás...kisfiam és apukája. :) Rendes gyerek kiveszi a nő kezéből a munkaeszközt! :) Berendezve, pózolunk! :) Hiányozni fog...de azért jól lesz egy kis pihenés úgy még egy jó hét múlva...addig is van egy nagyobb rendelésem amit el kell készítenem, eg