Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június, 2013

Bezsongva...

...annyira szeretnék haladni a horgolás tanulásával, hogy semmi időm nem maradt másra...pedig itt vár pár varrni való, de neki sem álltam. :))) Bújom a netet, olvasom a hasznos információkat, tanácsokat.  Húúúúú, de bezsongtam! De még mindig keresem ezt a könyvet! 

Horgolás Bibliája...

...című könyvet keresem! S.O.S  Segítsetek hátha van valakinek, akinek már nincs szűksége rá.  Most tanulok horgolni és nagyon szeretném ezt a könyvet.  Kifizetem vagy bármi másban le bartelezhetjük is...nekem mindegy! :))) Köszönöm előre is ha tudtok segíteni! :)))

Hátfájás pozítivan...a gyógyulás.

Ezt most kimondottan Kedves blogos ismerőseimnek Katának és Áginak ajánlom...de mindenki másnak is akinek fáj a háta a sok üléstől, vagy a karja...tapasztalatomat megosztom veletek.  Előzmények, nagyon fájt a hátam, majd leakart szakadni, minden nap amikor munka után hazaértem, az első az volt, hogy egy jó órán át feküdnöm kellett, aztán tudtam csak neki állni az itthoni teendőknek. A jobb felső karom és vállam annyira fájt, hogy nem tudtam felemelni, ezért az öltözködés, és a fésülködést nem tudtam egyedül megoldani, csak segítséggel.  Voltam orvosnál...de semmi értelme nem volt!   Egy közeli ismerősöm (akit most nem neveznék meg, mert hátha olvassa a blogomat) ajánlotta, hogy menjek el az ő gyógymasszőzéhez, voltam nála kétszer is, de aztán nem menetem többet, mert másnap rendszerint begyulladt a hátam, és 39 fokos lázam lett. Ajánlott egy gyógyszert ...Brexin, hogy írassam fel a körzeti orvosommal és két hétig szedjem. Na most a rossz tapasztalatok miatt...igaz felírattam

Édes cicus párna

 Jó munkát hozzá! :)  Baráti üdvözlettel: ErikaStyle

Duna áradás nálunk....

...itt nálunk elég magas part szakasz van, hogy feljöjjön a Duna, régen direkt így építették meg a város azon részét, de van egy része a városunknak, ahol a kikötő van, és a szabad strand...ezek a képek ott készültek 2013.06.09-én, vagyis ma.

Ajánlás...ezt meg kell nézni!

Találtam a facebook-on egy oldalt: https://www.facebook.com/kreativLakberendezesStore/photos_stream Csodaszép szalagok és minden más! Igaz még csak nagy tételben töltötte fel, amit az árakat illeti, de megigérte, hogy ha jelentkezünk nála, akkor kiszámítja kisebb mennyigére az árakat. Igaz ez még csak egy része a készletnek, most töltögeti fel őket az oldalra. :)))