Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május, 2012

Kagyló alakú textiltároló készítése...

...közkívánatra elkészítettem a kagyló alakú textiltároló készítését.   A "Titkaim" oldalon megtalálhatjátok. Jó munkát kívánok hozzá! :)  ErikaStyle

Egy Angyallal találkoztam...

...jó, azért kicsit túlzás, hogy találkoztam vele, de hogy létezik az biztos! :) Emberi bőrbe bújtatva, Bartáné Katának hívják, Ajkán lakik, és nem túlzok, ha azt mondom, hogy Ő a másik felem! :) Idén januárban a facebook írt nekem először és azóta is kisebb-nagyobb kihagyásokkal írogatunk egymásnak, amiből kiderült, hogy nagyon, de nagyon sok mindenben hasonlítunk egymásra. És itt most főleg az ember, emberi részére gondolok, a kedvességre, az őszinte megnyilvánulásra, önzetlenségére és mindezek felet az odaadó segítő lélekre! Nemrégiben, írtam, hogy keresek (sürgősen) a táskavállpántjára csúszkát. Hát mit mondjak, talán ha ketten jelentkeztek, de Kata annyira segítő kész volt, hogy megmutatta ő milyet vásárolt ott náluk, és még a szabad idejét is feláldozva elrohant nekem megvette és feladta, hogy keddre ide érjen. Csak ámultam...és nagyon örültem neki, hogy van valaki, aki tud segíteni, önzetlenül! Nem tudom..., de nagyon tervezem, hogy megháláljam neki, és nem hagyhatom szó nélkü

Kagyló alakú tároló...

...már több napja terveztem, ma meg is valósítottam ez a kagyló alakú textiltárolót. A formája tetszett meg a legjobban, aztán a díszítés. Nem volt bonyolult az elkészítése, a kagyló alakot is nagyon könnyen és gyorsan el lehet készíteni, nem úgy mint a selyem virágokat. Hát az több ideig tartott, mint az egész elkészítése. :))) Már megvan kifogja kapni ajándékba, sőt még gyorsan készítek még párat, mert ahogy elnéztem a naptárat, több ismerősöm is hamarosan ünnepeli fogja a névnapját. Én most a szemüvegemet tartom benne. De ékszereket és mobilt is bele lehet tenni. Finom puha a belseje. De azért megtartja a formáját.

Díj...

Drága Böbétől kaptam ezt a díjat. Próbáltam lefordítani, hogy mi ez és ha mindent jól csináltam...akkor ez egy... Mesélj magadról díj..., akar lenni. Már többször is írtam, hogy mit gondolok a díjakról...így most nem teszem...de nem szeretnék hálátlannak látszani. Köszönöm szépen Böbének! 

Katedrál tűpárna...

...készült kedden a klubban. Igaz, fáradt és beteg voltam, de nagyon élveztem, mivel még a -katedra- minta egyik fajtáját sem sajátítottam el. De most már tudom...! :))))  Az én katedra tűpárnám...Rita módra...ilyen lett:  Az elkészítését Ritánál megtalálhatjátok! :) A gomb is saját készítés, gomb behúzással készült. Eddig két darab szívecske párna volt az asztalomon, most már csak ez lesz. :) 

Tud valaki segíteni???

Táska vállpántjához keresek, bújtatót, vagy csúszókat fémből 4 cm-t. A városban nem kapok sehol, a nagykerekben meg amit a neten találtam megint nincs. Hol keresem, pár darab kellene, ha lehet fémből, ha nem, jó a műanyag is. Ilyet keresek elsősorban, de ha nincs más milyen is jó. S.O.S.

Egy újabb táska...

...rendelésre. Bár szándékomban állt már elkészíteni!  A fekete-fehér pöttyös is nagyon a szívemhez nőt, de most ez a fehér-fekete pöttyös is nagy kedvencem lett.Tartozik hozzá neszesszer és mobiltartó is.  

Nyári táskák készítése...

...most, hogy újra táskákat készítek, nem is tudom miért? :)))) Feltettem a "Titkaim"oldalra két nyári táskát és annak elkészítését, szabásmintáját. Ha tetszik rajta, ugrás neki... készítsük el! :)  Jó munkát hozzá!

Egy újabb táska...

...zöldben. A díszcsík is más, és a dekoráció is rajta, nem tudom honnét jött a fejembe ez az ötlet, de ahogy este megfogant másnap ki is viteleztem, feldobtam a zöld összes árnyalatában lévő gombokkal, és kész is az új táskám. :)

Neszi a táskához...

...készítettem egy neszit a táskához, persze hogy itt is fekete-fehér pöttyös anyagé a főszerep, de a mintát pont ehhez a táskához szántam. Olyan aranyosak együtt!

Rendelésre készítettem...

...Édes Otthon táblácska másképpen, más méretekkel, és formában. Egy Kedves Hölgy keresett meg, különleges kívánságával. Nagyon tetszett az ötlete, de mivel nem hatalmazott fel, hogy el árulhatóm az ötletét, ezért csak annyit írnék róla, hogy nagyon egyedi ötlete van. Ehhez az ötlethez igazodva, készítettem el neki a táblácskát. Külön kérte a szívecskéket, nincsenek hozzá varrva a táblához.

Pöttyös táska...

...kicsit másképpen elkészítve. Most szalag helyett kapott egy díszcsíkot a táska, és a virágot is kicsit megszépítettem. Díszcsíkot kapott a táskapántja is. Nekem most jobban tetszik mint az eredeti. A méretek változatlanok, bár kicsit szélesebb az alja, hogy több minden beleférjen.

Csere-bere...ha akarod!

Van egy komplett (tűvel, fonallal, leírással) gobelinem, amit nagyon szívesen elcserélném valakivel! Hogy mire cserélném el, nem tudom, rátok bízom, akit érdekel várom a felajánlásotokat, és a hétvégére eldöntöm, hogy kivel is cserélnék. Ha a cserélt dologról képet küldenétek, akkor az: erika.banasz@gmail.comra küldjétek. 

Egy vásár története...írta: az élet...és a mesemondó...

…hol volt, hol nem volt, élt a városban két lány, az egyiket nevezzük Ritának, a másikat Erikának. Egy nap Erikát meghívták egy kézműves vásárba, aki magával hívta,barátnőjét, Ritát. Az elmúlt három hétben éjt nappal azon dolgoztak, hogy legyen mit árulniuk a vásárban. Már nagyon várták, Rita azért mert már régen vásározott, Erika meg azért mert ez volt az első vására. Egymást biztatva, optimistán beültek a kocsiba és elmentek a vásárba. Kipakoltak, ami nem kis munka volt, mert a két asztal, amit szereztek, annak a cipelése a kocsitól a helyig, felért volna egy órás kondi edzéssel, nem kell mondanom ugye, hogy mind a két lánynak az izma csak úgy dudorodik mára az izomláztól. De ez mind semmi. Kilenc órára kipakoltak, szép sorra a többi vásározó is megjött, körbe mentek, ismerkedtek. Nagy izgatottan várták az első vásárlókat, igaz kicsit fújt a szél, de azért sütött a napocska. Tíz órakor már leültek, címkéztek, nyugta tömböt írogattak, beszélgetek és még mindég várták a vásárlóka