Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: április, 2012

Egy kicsit más...

...és úgy örülök neki, hogy egy kicsit mást is megtanultam varrni. Igaz nem nagy dolog, de egyedül megtanultam tolltartót varrni, íme az első pár darab, nem csak gyerekeknek készítek majd, de most első körben nekik számon. A tehenes anyagot kimondottan erre vettem. 

A fáradtság szülte...

...ezt a táskát! :) Ez a hét roppant hosszú volt, tegnap is dolgoztam, délutánra már nem maradt erőm semmihez. Hála az én férjem megfőzött a hétvégére, ezért már délután ágynak estem, aludtam 10 órát. Ma fel sem akartam kelni, de mivel május 6-án lesz egy kézművesvásár, gondoltam el kezdek rá alkotni azért valamit, nem gondoltam volna, de egy táskát készítettem. Fú, nagyon imádom, hogy az új gépemmel ilyen szép díszítéseket is tud készíteni, és most már látom, jó hasznát fogom venni, és nagyon de nagyon tetszik rajta ez a minta. Lehet, hogy megtartom magamnak, minél tovább nézem annál jobban tetszik. :)  Belül apró virágos a bélése, és két zsebet is kapott.  Az igazi zöld színe szerintem a második képen látszik igazából, aki ismeri ezt az anyagot, a biztos látja, mire gondolok. :)

Piheni is kell...ezért mást készítettem...

...az új gépemmel elkészítettem az "ÉN" Tilda macikáimat. :) Már tavaly is neki álltam elkészíteni, de nem hozta meg azt az eredményt, amit most láttok. Az új gépemmel sokkal de sokkal könnyebben elkészítettem. Nagyon élveztem. :)))) Remélem látszik rajta, hogy egy kicsit "az én stílusom" is benne van! :)))  Csak súgom, hogy az én 19 éves fiam is kért egyet belőle. :))))) Nem is gondoltam volna! :)))) De olyan jó érzés! :))))

Új varrógép...

...na ezért a varrógépért dolgozok mostanság ezerrel. Ezért nem sok időm marad semmire. :) Családom is hiányol, de azért így is szeretnek! :))))  Íme, bemutatom az új varrógépemet, de csak nekem új, mert más is használta már, de nagyon szuper, sok program van benne, és olyan édesen duruzsol mikor használom,  úgy érzem, jó barátok leszünk mi ketten! :))))

Húsvét

Minden Kedves ismerős és ismeretlen blogos és nem blogos ismerősömnek és barátoknak, Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok! :) Nyisd meg ezt, és klikkelj a nyuszira!    http://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1455408394033&source=jl999  

Üdvözlet

Nagyon Sok Szeretettel köszöntöm Pillimolli-t  a blogosok világában.  Üdvözöllek a virtuális világ eme lenyűgöző világában Drága Ritám! :))))  Ajánlom, mindenkinek, aki olvassa a blogomat, nézzen be Pillimollihoz , csodálatos alkotásait tekinthetitek meg a diavetések alatt és az elkövetkezendő időszakokban, mert biztos, hogy szebbnél szebb alkotásit is fogjuk látni a blogján.   Titokban elárulom Nektek, hogy ő vezeti a Patchwork csoportunkat és nagyon nagy tudással és tapasztalattal rendelkezik! :) ....Bocsi Rita!.... :)))))   

Április 1.

Április 1-re esett, hogy Rita megtanította nekünk a kaleidoszkópos kép varrását. Egész nap együtt voltunk, nagyon élveztük, de még így sem végeztünk, ezért a képek még nem a teljes valóságot mutatják, de azért látni, hogy hogyan haladtunk.   Nekem ez volt az első igazi patchwork-ös munkám, és már alig várom, hogy több is legyen.  Ha készen lesz egészben a kép, akkor azt is megmutatom.  De azért egy kép rólam, mikor nagyon dolgozom: :))))  A többi képet, itt megnézhetitek!