Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: augusztus, 2011

Névnapi ajándék...

...kaptam egy Tündértől, névszerint Edinától egy csuda szép névnapi ajándékot! :)  Drága Edinám, nagyon szépen köszönöm! Nem, még mindig nem unom a szappanjaidat, sőt! :) A nyakláncért és a gyűrűért is oda vagyok, imádom őket. A marcipánt meg már délután elkezdem csócsálni, a kedvencem! :) Férjem ment el a postára a csomagért, mert az új postás nem volt képes kihozni. Nem baj a lényeg, hogy meg kaptam. Csak mint mellékesként jegyzem meg, hogy ma nem csak nekem van a névnapom, hanem a férjem szülinapja is ma van! Duplán ünneplünk ezen a napon! :))) Nagyon szépen köszönöm! :))))))))

Boldogságos nap...

...a mai nap! Mindenkinek tetszett minden! :) Milyen öröm ez! :)  Mintha magamat leptem volna meg. Nem volt bizodalmam benne, (magamban van a hiba, nincs megfelelő önbizalmam) de sikerült az összes kollekciót eladnom. A textil tárolók és a rózsás kollekció még csak bizományban van, de remélem akad majd gazdájuk, de a lényeg, hogy kirakatban van a belvárosban.  Délelőtt mielőtt elvittem volna őket, csináltam egy csoport képet, íme:  Ahogy nézem, kicsit fáj a szívem...hiányoznak! Normális ez? :) Nem, én nem vagyok normális! :)))) Úgy megszoktam, hogy itt vannak velem, nap mint nap nézegettem, simogattam őket, hogy gyűlnek, milyen szépek aranyosak. Tényleg nem vagyok normális! :))))))  Büszkeséget érzek a lelkem mélyén, és bízom benne, hogy akié lesz az is így fog örülni neki, mint ahogyan én örültem a készítések közben.

Üdvözlet

Sok Szeretettel köszöntöm a 100. követőmet Mará-t a blogomon! :)  Mara, ha van blogod írd meg! Köszönöm! :) és Sok Szeretettel köszöntöm a 101. követőmet Sziranszki-t a blogomon! :)  Légy Kedves Te is írd meg a blogod címét, köszönöm! :)  És meg írta: www.sziranszki.blogspot.com

Rózsás kollekció...

...szerintem ez nagyon szépre sikerült! :)))) Remélem a megrendelőnek is tetszeni fog, ha nem akkor lesz rózsás tárolom, rózsás neszim és rózsás mobiltartóm! :))))

Napos játéka, ajánlással és textiltárolóval...

Három az egyben! :)  Napos játékra hívott minket , én elfogadtam, ezennel teljesítem a szabályokat. Ajánlásaim, akikhez nézz be, nem bánjátok meg: "Varrogató" Moncsi Kincsek, Ízek, Pillanatok "Krealady" Ildikó Csipkerózsika és nem utolsó sorban Napos . Kedves "napos"-tól a eltanultam a Textil tároló készítését.  Íme az én tárolóm, igaz ez nem én vagyok, mert a piros nem az én színem, ezért ajándékba megy.  Szerintem elsőre nem is rossz! :)))) 

Pöttyös neszesszer...

...és mobiltartót rendeltek tőlem. Elkészült!  Szerintem nagyon édes, lehet, hogy megtartom,....vagy készítek egyet magamnak is! :)))))  A Lila levendulás is megrendelésre készült, ehhez még kell készítenem egy mobiltartót! :) 

Neszi és párna...

...egy újabb neszi és egy újabb párna készítése. Most ezekkel bibelődök, hol géppel van kedvem varrni, hol kézzel, de mindegyiket élvezem!  Anyagában pillangós neszi:  Rózsaszínű párna, még nincs egészen kész, dolgozok rajta! :)  De olyan jó készíteni, én nagyon élvezem! :)))

Lámpabura átalkítása

Az otthon oldalamra feltettem egy lámpabura átalakításának képeit. Kislány szobájába nagyon bele illik, nézzétek meg!  Egyszerű és nagyszerű!

Üdvözlet

Sok Szeretettel köszöntöm 95. követőmet Annamari-t a blogomon! Ötleteit, és annak elkészítését megosztja mindenkivel! Nézetek be hozzá! :) és Sok Szeretettel köszöntöm 96. követőmet Ari-t a blogomon!  Nagyon aranyos dolgokat készít, külön van gombos blogja is! Nézetek be hozzá is! :)  és Sok Szeretettel köszöntöm 97. követőmet Ildikó-t a blogomon! :) Ha Ildikó olvass, kérlek küld meg blogod címét, ha van! :) és Sok Szeretettel köszöntöm 98. követőmet Susu-t a blogomon! :) Sajnos nem találom a blogját! Írd meg ha erre jársz! Susu erre járt, nézetek be hozzá is lányok, mert nagyon szépeket alkot! :) 

Boldog Blog Születésnapot Varrogató Moncsinak! :)

"Drága Moncsi Barátnőm! Igaz, hogy még egy éve sincs hogy ismerlek, de Te voltál az első, aki inspirált és fejleszthettem magamat. Köszönöm! :))) Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánok a Blogodnak és neked is, mivel ezt Te alkottad és azt hiszem nem vagyok egyedül, akik irigylik kreativitásodat, ötleteidet, ügyes kezeidet! :) Örülök, hogy megismerhetelek, és részt vehetek blogod minden napjaidban! :)  Kívánok még nagyon sok boldog születésnapot, és ha akarod, ha nem, én mindig jövők! :))))  Nagyon sok baráti ölelést küld barátnőd: Erika :)" Ezt az üzenetet hagytam Varrogató Moncsinál a Blog születésnapjára! :) Ami még ide tartozik, hogy tényleg ő volt a legelső, aki inspirált, és minden kérdésemre azonnal válaszolt, és segített ha kértem. Rengeteget tanultam Tőle! :) Nagyon örülök, hogy megismerhettem, mert szerintem nem csak velem ilyen türelmes, kedves lélek, mint amilyen! :) Sőt, oda figyel másokra is! Legalább is rám biztos, mert nem régiben kapott levelében bebizony

Megleptem magam...

...egy új külsővel, na nem személyesen magamat, csak a blogomat.  Most ez áll hozzám közel, ez a randa zöld. De hát nem szép? :)))) Sőt, a főoldal melletti oldalaimat is megszerkesztettem egy kicsit, sok mindent feltettem, amiket eddig készítettem, így most a helyükre kerültek.   Olyat is készítettem amit még eddig nem, de ezek már csak apróságok.  Ha van időd, nézz körül, észre fogjátok venni, sőt lehet, hogy még újdonsággal is találkoztok majd.  Baráti üdvözlettel: Erika :)

Pillangó készítése...

...közkívánatra, két pillangó készítésének a technikáját láthatjátok:  Ez a yo-yo pillangó, a "Titkok" oldalamon megtaláljátok a készítését:  És egy másik pillangó: Nagyon egyszerű! :)))) Én ezt készítettem el, avval a különbséggel, hogy két méretet használtam. Vagyis amikor kivágod a körsablont, én egy 6,5 cm és egy 5 cm-es sablonnal dolgoztam. A többit már mind a kép szerint készítettem! Jó munkát hozzá! :)))))

Dunaújváros...

Az elmúlt években, nagyon sok emberrel ismerkedtem meg, akik nem élnek Dunaújvárosban. Mikor megtudták, hogy dunaújvárosi vagyok, láttam az arcukon a mimikájukon, hogy mit is gondolnak az én városomról: panelváros. Tény és igaz, hogy Dunaújváros, Pentelén kívül nem rendelkezik ezeréves múlttal, de mára már kinőtte magát, és én így szerettem. Ha valakit érdekkel milyen is "Volt" és "Ma" milyen az én városom, akkor a "Képek" oldalamon megtalálhatsz pár filmet és képet róla. Ha erre jártok, sok szeretettel várok mindenkit, az én városomban Dunaújvárosban! :)

Neszesszer...

...újabb nesziket készítettem!  Nekem nagyon tetszenek, és még nincs vége! :)))  A többi képek az "Apróságaim" oldalon találjátok! :) 

Virágváza készítése műanyagpohárból és lufiból

Találtam egy nagyon aranyos, apró virágoknak, virágvázát, nem másból készült,  egy darab műanyag pohárból és egy darab színes lufiból. A "Titkok" oldalamon megtalálod az elkészítését. :)))

Pillangós Banner

Elkészültem a pillangós Bannerrel a nappali ajtajára.  A további képek az "Apróságaim" és a "Patchwork" oldalamon megtalálhatód! :)

Pillangóim

Készítettem pár pillangót az új banneremhez, amit még csak most fogok megvarrni. De addig megmutatóm a pillangóimat. :) Imádtam készíteni és olyan aranyosak! :) 

Apróságaim...

...készen lett még pár apróságom. A neszesszerek kaptam még telefontartót is.  Ugye milyen helyesek? :) Nekem nagyon tetszenek. :)))

Könyvek, avagy aki a könyveket szereti, rossz ember nem lehet!

Feltettem pár könyvet, amit szeretnék elcserélni!  Itt megtaláljátok őket!  A könyvek, általam egyszer vagy kétszer olvasott, jó állapotú, sőt van köztük olyan amit nem is olvastam el,  mert úgy kaptam, de nem érdekelt. Akár egy könyvet is lehet cserélni. Bármire elcserélném őket, könyvre is! Írj az erika.banasz@gmail.comra és megbeszéljük!  Hamarosan még teszek fel könyveket!

Nárcisz virágcsokor készítése.

Első körben Varga Györgyinek ajánlom, de mindenki másnak is! :) Én annyit változtattam, hogy a szárát, a szívószálat is bevontam zöld anyaggal, és a levelek is anyagból készültek. Én vázába tettem, nem cserépbe!  Remélem sikerül elkészíteni! Jó munkát hozzá! :) 

Üdvözlet

Sok Szeretettel köszöntöm a 93. követőmet "Csitri"-t a blogomon! :) Sajnos nem találom a blogját! De tudtam, hogy láttam már valahol! És meg van, köszi "napos"! :) Üdvözlet Asztalos Timinek is! :))))  Hozzá is nézetek be, gyönyörűen varr! Sok Szeretettel köszöntöm 94. követőmet Ajkay Glóriát a blogomon! :) Glória az új születésnapi játékból, a csapattársam!  Hamarosan meglepjük majd egymást, (remélem) :))). Nézetek be hozzá, nem bánjátok meg! :)