Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június, 2011

Enikő pénztárcája

Kertész Enikő , elkészítette a pénztárcámat, és küldött róla képet is.  Nagyon ügyes vagy Enikő! Gratulálok! Látjátok, nem nehéz elkészíteni! :))))

Jiny Patchwork újság letöltése

Találtam egy nagyon aranyos újságot, ezt itt letöltheted . 

Díjat kaptam!!!! :)

Nagyon szépen köszönöm Bettinek és Zsófinak , hogy gondoltak rám, mikor is ezt a díjat nekem adták.  Utána kerestem, hogy ez a díj mit is jelent. Először visszafele haladtam, és addig-addig lapoztam blogról-blogra, hátha megtalálom, de nem találtam meg. Ezért kénytelen voltam lefordítani, ha jó a fordítógépem, akkor ez a díj a napfény díj szeretne lenni.De nem hiába ballagtam vissza fele, mert találkoztam egy nagyon édes bloggal, amit egyből betettem a listámba.  Betti és Zsófi, Nagyon szépen köszönöm, örülök neki! :))) Rá egy napra, ugyan ezt kaptam Erától , Köszönöm, hogy gondoltál rám! :))) A díj szabályai: 1. Köszönd meg akitől kaptad. 2. Írj egy postot. 3. Küldd tovább 12 blognak ha annyit érdemesnek tartasz. 4. Értesítsd a kiválasztott blogokat Hát nem gondoltam volna, de most mégis megteszem, felrúgom a szabályokat, és ezt a Napfény díjat küldöm Mindenkinek aki járt már nálam! :))  

Üdvözlet

Sok Szeretettel köszöntöm 81. követőmet Emerenciát a blogomon! :))) Sajnos nem találom a blogját, ha újra erre jársz, kérlek írd meg. Köszönöm! :)))

Párna készítése felvételről:

Úgy látszik, köztünk, nagyon sokan vizuális típusok vagyunk. :) Régebben is, de most is tettem fel a videók oldalamra , pár hasznos felvételt. A kis virágos párna elkészítése fent van! :) Jó munkát hozzá! :)))) Igaz, én nem úgy kezdtem hozzá ahogy a hölgy, (mivel én még körben hagytam anyagot) de ez már csak fantázia kérdése. ha egyszer rájössz az elkészítésére, biztos, hogy megszereted! :)))) Még annyit, hogy én mikor kihúzogattam a szálakat, 2 x 2cm kockákat készítettem, ennél lehet, nagyobbat is. Nagyon anyag igényes, ezért ha egy 40 x 40 párnát szeretnél, akkor 80 x 80 anyagra lesz szűkséged, ez a méret persze 2 x 2 cm-re vonatkozik. Minden második kockát húzod össze virágnak.  

Párna...

...készül, amit nagyon élveztem készíteni. Most már csak össze kell majd állítani. Nekem nagyon tetszik! :)))) Azt hiszem lesz még folytatása. :)))

Üdvözlet

Sok Szeretettel köszöntöm a 80. követőmet V.Veronikát a blogomon. :) Sajnos nem találtam hozzátartozó blogot.

Az egyik kincsem...

...igaz nem vagyok nagy "Bohóc" gyűjtő, de imádom őket: Ez egy gobelin: Bohóc babáim:

Táskák

Barátnőm kérésére készítettem neki egy kicsi, rohangálós, a testen keresztbe dobos táskát.  Erre kitaláltam, hogy nekem is kellene egy a nyaralásra, hát megszülettek:  Na, melyik az enyém? :))))) Aki ismer egyből tudja! :))) A fekete anyagot, Agibo-Ágitól kaptam, nagyon jól mutat, a rózsaszín új szerzemény. 

Én, avagy minden egy helyen...

...meglepetés! Igen, ez én vagyok kicsit fáradtan, és már az izgalmak után!  Ezen a nagy asztalon van minden, ahogy most látjátok. Számomra ez rend, mert minden kéznél van, és mivel elég "pici lány" vagyok, elférek mellette. :))) Roland készítette rólam, az új családtagunkkal.  Akkor bemutatnám, az új családtagunkat. Igaz még nincs itt, de mindjárt itt lesz a születésnapom, arra kaptam ezt a gyönyörűséget, arról nem is beszélek, hogy tele plusz ajándékkal a kép meg is mutatja. :)))) Imádom, már három órája bogarászom. :))))

Ajándékok textilből...

...című könyvet feltettem, innen letöltheted ! :) (Sajnos nincs meg, nem tudom hová tűnt a feltöltésem, ezért elnézést kérek, ne haragudjatok! Ahogy megtalálom, feltöltöm újra! De a gépemen sincs fent és ez bosszant a legjobban! (2011.10.28.)) Ajánlom mindenkinek, nagyon sok szép ajándékot találsz benne.

Otthon oldalamra...

tettem fel, "Tippek a gyors és egészséges barnuláshoz", című olvasnivalót, akinek tényleg fontos a bőre! 

Üdvözlet

Sok Szeretettel köszöntöm 79. követőmet Krisztinát a blogomon. :) Ha van valakinek teás zacsija, akkor küldjétek el Krisztinek, mert imádja gyűjteni őket! :)))

Vállfák...

...szalaghímzéssel! Nekem nagyon tetszenek! :)))

Üdvözlet

Sok Szeretettel köszöntöm 78. követőmet Enn-t , a blogomon!  Sajnos nem találom a blogját! :( Köszönöm Vera! Megtaláltam! :) Imádom Enikő macis kosarát! Nézetek be hozzá is! :)))) 

Alkalmi táska...

...megrendelésre, és új virággal, a megrendelő kérésére. :) Már a múltkor is készítettem ilyen táskákat, csak sajnos elfelejtettem lefényképezni.  Nekem az anyag, ezen oldala nem jön be, de a megrendelő ruhája (amit nem én készítek) is ebből az anyagból fog készülni. A virág új rajta, akárcsak a benne lévő díszítés. 

Üdvözlet

Viele Willkommen auf unserer 76. folgen Sie mir , der ich glaube, Pfiffigstes die blgomon . Wunderbar Häkeln, Ansichten über ihn , es lohnt sich! Sok Szeretettel köszöntöm 76. követemet, aki ha jól tudom Pfiffigstes, a blgomon. Csodálatosan horgol, nézetek be hozzá, megéri!   Many Welcome to our 77th I followed , Brigit , the blgomon . Not only embroider , but photography , cooking, and then édrdekes of most things , views on it, worth it! Sok Szeretettel köszöntöm 77. követemet, Brigit, a blgomon. Nem csak kézi munkázik, hanem fényképez, főz, és utána jár sok édrdekes dolognak, nézetek be hozzá, megéri!  

Párnát készítettem...

...a múltkori dilemmámból. :)))) Köszönöm a javaslatokat, nagyon jó ötleteket kaptam, lassan azokat is hasznosítani fogom. Lehet, hogy egy kicsit eltúloztam a virágokat, de egy biztos, így a fiúk nem fognak ráfeküdni! :)))

Anyagvásár...

...volt nálunk az MMK-ban, 300 Ft/ m, ezt a pár anyagot sikerül beszereznem. :)  Sajnos a kék mintáson kívül, más nem nagyon volt csak egyszínű anyagok. Még nem tudom, miket fogok belőlük készíteni.

Mit tesz egy férj...

...a felesége kedvéért!  Flor fényképét látva jutott az eszemben, hogy nekem is van hasonló!  Milyen rendes az én férjem, csak egyszer kértem, hogy álljon modellt, és megtette:  a fiam inkább új barátra tett szert:  Jó kis kirándulás volt! :))))

Üdvözlet

Sok Szeretettel köszöntöm a 75. követőmet Flor -t a blogomon. :) Nagyon ügyesen és szépeket varr, érdemes benézni hozzá! :)

Virágos párna és készítése.

Ez új fent nem az én ötletem, de szerintem tündéri, lehet még egy kicsit módosítani is a dolgokon, például, más színekkel, de szerintem aranyos, főleg ha kislány is van az életünkben, biztos örülne egy ilyen párnának: