Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: április, 2011

Letöltések...

...tettem fel, nagyon szép monogramokat, és egy gépi trapunto, vagy hímzésre használt 104 mintát.  Monogramok itt letöltheted ! Trapunto és hímzés mintákat itt letöltheted! Sajnos a könyv 407 mintáról szól, de nem tudtam az egészet beszerezni, csak 104-et! 

Táska...

...egyidőben kezdtem elkészíteni a narancssárgával, és ez is kész lett. :))  Világoskék alapon, apró mintás virágok. Az anyaga pamutvászon, nagyon jó minőségű, öröm volt vele dolgozni. Most ez a legújabb kedvencem! :)))  A többi képet a "Táskáim" oldalon megtalálhatjátok.

Táska...

...a tavasz jegyében elkészültem a narancsszínű táskával. A többi képet a "táskáim" oldalon találjátok!

"Otthon" oldalamon...

...Tojásfestő és díszítő tippek!

Malacka...

...Redwork-re, vagy színezni, vagy mit tudom én, valamire csak jó lesz! :))))) Rengetek képet erről az aranyosról, "innét" tudod letölteni! 

Nyuszi dísz az ajtóra...

...nem saját ötlet, de nagyon édes, vidám és színes, nem utolsó sorban roppant egyszerű az elkészítése! :))))

Új "OTTHON" oldalt nyitottam!

Úgy gondoltam, hogy ezen az "Otthon" című oldalamon, megosztanám veletek egyrészt tapasztalatból, másrészt még nekem is új, és hasznos háztartási és minden egyéb szép és jó tippeket, ami az otthonnal kapcsolatos.  Remélem tetszeni fog nektek is. :)))  Ha van valami hasznos tanácsotok és ötletetek evvel kapcsolatosan, és megosztjátok velem, akkor szívesen felteszem!  Jelenleg ezt találjátok meg:  Tavaszi nagytakarítás Szódabikarbóna, 10 háztartási tipp Készítsünk "limonádét" a tavaszi csokornak

Táskák

Végre volt időm, és elképzelésem, hogy milyen táskákat készítsek.  Ez a bordó-fekete, nagyon szép és nagyon jó minőségű anyagokból készült. A bordó rész a napon kicsit csillog is, már ajánlották, színházi táskának is, annyira elegáns. A többi képet a "Táskáim" oldalon megtalálhatod!  Ez a táska a fényképen rózsaszínűnek tűnik pedig inkább mályvaszínű, és selymes, nagyon aranyos, a többi képet róla a "Táskáim" oldalon megtalálhatjátok!

Sorsoltam!!!

Köszönöm mindenkinek, hogy játszottatok velem!:))) Szívem szerint mindenkit megajándékoznék, de mivel nincs több keresztszemesem, és goblenem, (tudom, hogy ez így nem helyes leírni, de és magyarosítottam!) ezért csak két blogtársamnak tudok örömet szerezni!  Na, mit rejt az elefánt...? ...kis cédulákon a nevekkel! A két szerencsés pedig nem más:  9. Anyinyóka 22. Boldogság vár Kérlek benneteket, hogy küldjétek meg pontos címeteket, hogy mihamarabb tudjam postázni!!! :))))) 

P.I.F játék

Jelentkeztem Edinánál újra PIF-játékra... És így kötelezettségeim is vannak, mégpedig nekem is meg kell hirdetni a játékot. Tehát, ha valaki szeretne tőlem ajándékot kapni az elkövetkező 1 évben, akkor az hagyjon itt egy megjegyzést (az első három jelentkezőnek küldök ajándékot)-de cserébe neki is meg kell hirdetni a játékot és neki is 3 embernek kell ajándékot készítenie. Csak abban az esetben jár ajándék ha teljesülnek a feltételek! Na lássuk akkor ki tart igényt a meglepire?

Gépi Trapunto -könyv- letöltése

Elsősorban "varrogató" Moncsinak ajánlom, mivel úgy látom, most ez az "új szerelem"! :)))) De mindenkinek másnak is ajánlom, akit érdekkel! :))))   Letöltését itt találod meg! (105 oldalas)

Tündérekkel vagyok körülvéve!!!

Olyan jó, hogy Ti vagytok!!!! Tündérekkel vagyok körülvéve!!!! A történet, írtam Edinának , aki szappanokat és minden hasonló, csodákat képes alkotni, hogy van egy bőr problémám, (mivel  az évek folyamán sok mindent kipróbáltam, ezt viszont még nem, hát megtettem) Kértem Edinát, hogy ajánljon valamit erre a problémámra, és ma a postás meghozta, ezt a csodálatos csomagot! (igaz a tálca nem ezüst, és a sajátom, de ez olyan jól mutat rajta)  A csomag tartalmazta azt a krémet, amit Edina ajánlott, és egy hozzávaló "Holt tengeri iszap házi kecsketej" szappant. Plusz még tett be nekem "Kávé-Méz házi kecsketej" szappant, egy "Aloés-uborkás" szappant. És még valamit amit nem tudok beazonosítani, de majd megkérdem.  Még egy "Tündér", akinek Nagyon szépen Köszönöm!!!! :))))) 

Szombat délután sorsolok...avagy, mit találtam a neten, miközben ajándék képet kerestem?

...ha még van valaki, aki játszani szeretne, akkor gyerünk, mert már csak két nap és szombat délután sorsolok! :)))))) Más! De ide tartozik! :)))) (kerestem egy aranyos képet ide, és lám mit találtam! )  Hát ezt látnotok kell!!!!  Először a döbenet ült ki az arcomra, aztán jót nevetem, mi az hogy nevettem...! :))) Csináld, ahogy leírtam, és te is meglátod:  1. Nyisd meg a google keresőt , úgy hogy a képernyődön középen látszódjon. 2. Bal felső sarokban a következőket látod majd: web, képek, térkép...stb 3. Kattints rá a képekre , és írd be, hogy ajándék. 4. Majd kezd el az egérrel legörgetni, és figyel az oldal számokat. A baloldalon a képek fölött jelenik meg az oldalszám. Harmadik (3.) oldal, negyedik kép !!!  Még mindig nevetek itt magamban, Jézusom, vannak még ilyen primitív emberek a földön?  Mióta ajándék ez a számunkra, nőknek???? Bocsi, ha valakit megsértek vele, de szerintem megdöbbentő! Mind a két oldalról, ezért én csak nevetek rajta, mást úgysem tudok! :)))))  

Hasznosítás avagy valamire csak jó lesz!

Ma kezdtem el, de már nagyon unom. :))) Hónapok óta csak gyűjtögettem az anyagdarabokat, és most besokalltam, mert így össze-vissza, különböző méretű apró és kicsit nagyobb anyagdarabok dobozokba rakva már sok volt, de lehet, hogy nem is sok az anyag, csak kevés a helyem. A lényeg, hogy a férjemmel vágattam 6,5 ; 13 ; 26 cm-es kockákat fémlemezből. Először az anyagokat nagyságuk szerint szortírozom, majd szabdalgatom méretre. Aztán majd egyszer, mikor elkap az ihlet, felhasználom! Csak kapna már el!!!  :))) 

Ajándékot kaptam!!!!!

Szerintem minden ember így örül, ahogyan én! :))))))  Ajándékot kaptam "varrogató Moncsitól" , az első Kedves Blogos Barátnőmtől, akihez még a kezdet kezdetén fordultam!!!!  Nagyon szépen köszönöm, imádom!  (Megvarrta kislány kori képünket! :)))) Igaz kicsit ducik vagyunk rajta, de hát akkor még...! Már akkor barátok voltunk...egy másik világban! :)))) ) Ugye milyen szépek vagyunk? :)))) Olyan jó érzés kapni! Hát még adni! :)))) Közhely, de a mai világban annyira kevés az ilyen típusú ember mint Ő! Kedves, segítőkész, barátságos, bármilyen problémával találkozok, önzetlenül segít. Itt a blogon hála az égnek, sok ilyen Kedves emberrel találkozok! Köszönöm nektek is (akik olvasnak és érdeklődne a munkáim iránt) hogy vagytok, hogy vannak! :) Egy rövidke történet, miért is vagyok hálás nektek: Idén januárban, szerettem volna eljárni a városunkban a patchwork-ös klubba, elmentem, és satnya kifogásukkal élve, (sokan vagyunk, (14-en vannak), meg hát... és izé...) nem járhatok

Nyuszis kosár...

...találtam egy nagyon aranyos nyuszis kosarat, elkészítését  "itt megtalálható" Hát nem aranyos? :) 

Meghirdetem "első" játékomat! :)

Ebben az évben, eddig minden hónapban kaptam Tőletek egy-egy díjat, és rengeteg aranyos, és kedves megjegyzést. Most evvel „is” viszonozni szeretném és megköszöni Nektek! Ezért arra gondoltam, játékot hirdetek. Két ajándékot sorsolnék ki köztetek, ha jelentkeztek a játékomra. Így a két nyertes ajándéka: Egy keresztszemes csomag (Made in U.S.A.) és egy goblen csomag. A feladat egyszerű: Aki játszani szeretne, írjon egy megjegyzést ide, a blogotok címével együtt. A játékot hirdető képet tedd ki a blogodra. Sorsolás: 2011.április.16-án Keresztszemes csomag mintája, és a hozzátartozó hímzőfonalak:   Goblen csomag mintája és a hozzátartozó hímzőfonalak:

Újra itthon!!!!! :))))

Sziasztok! :)) Haza értünk!!!! Minden és mindenki időben "csatlakozott", így már itthonról írok! Valami fantasztikus érzés 16 nap után itthon lenni. Kozmikusan kába vagyok, a saját otthonomban! Frenetikusan jó érzés! Meg is ünnepeltük, rendeltünk kaját, ittunk egy kicsit, már csak a kipakolás van hátra. Végig ugráltam az egész lakást, (majdnem úgy mint a kiscica a képen) megsimogattam mindent, és mindenkit. Már csak dalra kéne fakadnom, de inkább nem teszem. :) Köszönöm, köszönöm, köszönöm A "csajoknak" (tudjátok kikre gondolok), hogy megjegyzésekben jó utat és minden jót kívántatok! Holnap jelentkezek egy Meglepetéssel! Sziasztok! Erika :))

Egy panellakó vidéken, utolsó bejegyzése.

Panel vagy vidéki ház, avagy THE END!  Nem csak ezt a két hetet véve alapul, mivel a barátaink többsége vidéken, szépen rendezett családi házakban élnek, és már többszöri nem csak bulizásokból tapasztalva, amit a családi házakban tölt az ember, van már tapasztalatom. De ezt itt most más! Nem csak a női munkát végzem itt, hanem egyrészt én végezem a „férfimunkát” is itt (most apósomat helyettesítem), gondolok a kapunyitásra, zárásra, vendégek beengedését, a kukát én viszem ki, este a redőnyöket én engedem le, stb…vagyis úgy gondoltam, kicsit összehasonlítom a kettőt, de csak fejben. És egy megoldásra jutottam! Ott ahol most élek Dunaújvárosban, a belvárosban, eltudnám képzeli, hogy családi házban éljek.   De csak ott!!! :)))   Hosszú volt ez a két hét! Panaszkodni nem akarok (pedig tudnék), ezért nem is teszem! Apósom már felszállt a Chicago repülőtéren a repülőre és nagyon remélem, hogy ma sikeresen landol a Ferihegyen. Férjem megy érte, hozza ide, engem meg visz a mi otthonunkba!

A Kedvencem...

...örömmel készítettem ezt a "redwork"-öt! Nagyon tetszett, és a végére hagytam, mert nem tudtam milyen színnel hímezem körbe. Sikerült egy "bájosan, szép" kék színt találnom neki.  Na milyen lett? :))))